TV-inspektion af kloak

TV-inspektion på Sjælland

Hos Øgård EntreprenørService A/S kan vi hjælpe med alt inden for kloakarbejde og sørge for at løse det aktuelle problem. Det kan dog ofte være svært at finde ud af, hvad der præcist er galt, da rørene ligger i jorden og ikke er nemme at komme til. Derfor har vi TV-inspektion til rådighed, som består af et styrbart kamera, der kommes ned i rørene, så man kan undersøge alle rørene grundigt og finde problemet.

Man kan også gøre nytte af TV-inspektion af kloak til hushandler, hvor man ved hjælp af kameraet tjekker rørene igennem og bruger billederne som dokumentation for, at alle samlingerne er lavet korrekte. Det hjælper vi også gerne med, så du er sikret, at alle rør er af høj kvalitet og holder længe.

Øgård EntreprenørService A/S har et topmoderne TV-inspektionssystem, som sikrer, at vi er i stand til at gennemgå hele din kloak for…

  • Sætningsskader.
  • Rotteskader.
  • Forhindringer/forstoppelser.
  • Skader forårsaget af rødder og lignende.
  • Driftstilstand.

Hvis du ikke kan finde din opgave i ovenstående, så kontakt os gerne alligevel – vi har sikkert udført en lignende opgave.

Brug for hjælp til TV-inspektion?

Hos Øgård EntreprenørService A/S kan vi hjælpe med kloakarbejde, TV-inspektion samt jord- og betonarbejde. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, og få et uforpligtende tilbud på opgaven.